FLABa GROUP

Rreth Nesh

Tradita jonë është cilesia më e mirë

Që nga viti 2008

FLABA GROUP  është një kompani që ofron shërbime në shitjen dhe shtrimin e të gjitha llojeve të parketëve, dyerve të blinduara dhe atyre të brëndshme, gurëve dhe tullave dekorativë si dhe shërbime të tjera në mobilimin e shtëpive dhe biznesit tuaj.

Shërbimet

Parkete Druri & Laminati

Dyer të Blinduara & Brëndshme

Gurë & Tulla Dekorativë

Mobilime

Oferta

Cmimet dhe ofertat më të mira në treg.
$ 10.3 /m2

Parket

Offers

       

- 50 %

Gurë &Tulla Dekorativë

– 50 %

         

-40 %

Laminat

Ekskluzivisht në @flabagroup #ofertë speciale cmimesh:
parket laminat #AC4_8mm + blindues + izolues + montim
vetëm 9.8€/m2

       

- 30 %

Mobilime

– 30 %

           

Pyetje ?

Na Kontaktoni

+355 68 23 72 325